Hjem > Vinter > Langrenn


Langrenn

For alle!


Langrenn i Vrådal

40 km preparerte løyper

40 km velpreparerte langrennsløyper

Om du foretrekker langrennsski, har Vrådal ca. 40 km. velpreparerte langrennsløyper i idyllisk skogs og fjellterreng.
Her kan du nyte stillheten langt vekk fra hverdagens stress og jag.

Vi har løyper i alle vanskelighetsgrader. Noen i enkelt terreng, andre i mer krevende terreng. Flere av våre skiløyper går ut fra Vrådal Panorama Skisenter og fra overnattingsbedriftene.

Langrenn ved Vrådal Panorama Skisenter

Ved Vrådal Panorama Skisenter er det kjørt opp flere korte rundløyper både ved bunnstasjonen og ved toppstasjonen samt en lengre løype inn til Hægefjell (1021 M.o.h) for de som vil ha en topptur. Dette er en fin dagstur.

Vi har også flere løyper som går ut fra stor parkeringsplass på Heia mellom Vrådal og Kviteseid. Dette er langrennsløyper med variert vanskelighetsgrad og som går i skogsterreng. Ved Vrådal Hyttegrend kjøres det opp løype over isen til øylandskapet når forholdene tillater dette.

Lysløype

Vrådal Idrettslag bygget i 2014 en ny lysløype som er ca. 1,5 km lang. Løypa ligger ved fotballbanen langs veien mellom Vrådal sentrum og Vrådal Panorama Skisenter. Så lenge det er skiforhold er det lys i løypa hver kveld.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.