Hjem > Vinter > Vrådal Panorama SkisenterVrådal Panorama Skisenter

_____________________________________________________________________________________

Vrådal Panorama Skisenter ligger i Telemark, tre timers kjøring fra Oslo, to timer fra Sandefjord og to timer fra Kristiansand og Arendal.

Vrådal Panorama Skisenter kan kontaktes på alpinSPAMFILTER@alpin.no <alpinSPAMFILTER@alpin.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen). Les mer på www.alpin.no

Vær- og snømelding: skiinfo

 
Skisenteret har nå 15 nedfarter på i alt 15 km og fem heiser, inkludert verdens første åtteseters stolheis som åpnet i 1998.

For alle aldre

Vrådal Panorama er et skisenter for hele familien, med gode muligheter enten du ønsker å stå på snowboard, kjøre utfor, slalåm eller kose deg i barne- og nybegynnerområdet med ski eller akebrett.

Moro for barna

Ved stolheisen finnes et barne- og nybegynnerområde der barna kan boltre seg med aking og skilek, her har barna to skibånd på til sammen 100 meter som er lette å bruke, selv for de aller minste. Vrådal Panorama har også skiskole for barn fra tre til fem år.

Flotte langrennsløyper

Vrådal har gode muligheter for deg som vil gå langrenn. Området  innbyr til fine naturopplevelser og har preparerte langrennsløyper både i skogsterreng og på fjellet. På toppen av skisenteret ligger en rundløype på 4 km, og løypa som går til Hægefjell er en flott dagstur for alle skiglade.

 

Velkommen til Vrådal!

Mer informasjon om Vrådal Panorama finner du på våre nettsider www.alpin.noDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.