Hopp til hovedinnhold

Andre aktiviteter

- Sommer i Vrådal

Tennisbane: På Quality Straand Hotel finnes en enkel tennisbane med asfaltdekke. Utstyr kan leies hos oss ved henvendelse i resepsjonen.

Svømmebasseng: På samme hotell er det et 12,5 meters svømmebasseng og et plaskebasseng for de aller minste. I tillegg til dette er det solarium og badstuer.

Lekerom: For de aller minste er det lekerom på hotellet.

Bær- og sopplukking: Vrådal er kjent for sine rike bærtrakter. Det begynner med molteplukking i slutten av juli og framover. Moltene er ikke årvisse og Vrådal er ikke stedet for de som vil fylle opp fryseren - men moltene er velsmakende når du finner dem på vandreturer i fjellområdene.
Blåbær og tyttebær er det nok av både for daglig konsum og for vinterforsyningen. Blåbæra modnes til vanlig i begynnelsen av august og de holder seg fine til ut september. Tyttebærene skal du vente til i begynnelsen av september for å plukke. De er til gjengjeld plukkendes til frosten kommer ut i oktober.

Utover hele høsten er det godt med sopp flere steder. Man finner kantareller, steinsopp, traktkantarell bare for å nevne noen få.

Developed by Aplia AS     Powered by eZ Publish - Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.